понеделник, 1 май 2017 г.

Времето през Май 2017


Времето през Май 2017 - Средната температурата на въздуха ще е около 15 градуса, като най-ниската се очаква да бъде в рамките на 3-6 градуса в сутрешните часове, а най-високата около 20 до 23 градуса в светлата част на деня. Температурата на морската вода ще варира от 7-8 до 15-16 градуса, като месец май 2017 година се очаква да донесе най-голямата амплитуда в затоплянето на морската вода. Първите туристи по Черноморието ще имат възможност да се насладят на не дотам силното слънце и ще могат да открият сезона с няколко слънчеви бани в самия край на месец май, когато се очаква да има повече слънце и възможност за излизане по плажовете.... Прочетете Цялата прогноза за времето 2017...

Какво време да очакваме през месец май 2017?
В началото на месец май температурите ще се движат в рамките на 17-22 градуса.
В първите два дни е възможно да паднат дъждове,  ще има разкъсана облачност  и югоизточни ветрове. През следващите дни  времето ще преобладава слънчево като температурите могат да достигнат 23-25 градуса.
Приятно време за излети и пътувания в планината.
През втората половина на месец май се очаква затоплянето да продължава. Причината за това ще са южните ветрове, които ще  повишат температурите до 25-26 градуса.
Какво време да очакваме по Черноморието през май 2017?
По Черноморието ще бъдат направени и първите плажове.

След  сравнително топлото време температурите в началото на третото десетдневие леко ще се понижат, тогава ще  има вероятност и от превалявания.
Времето ще  се задържи топло  в края на месеца, а температурите ще достигат до 26-28 градуса
За месеца се очакват най-високи температури  между 26 - 31°С,  най-ниските минимални температури ще са  между 5 и 11°С.
Прогноза за времето през 2017 - Прогноза за времето в София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Стара Загора, Плевен, Добрич, Сливен, Шумен, Благоевград, Велико Търново, Сандански, Видин и Кърджали
Всекидневна прогноза за времето през 2017 година 
Форуми за "МЕТЕОРОЛОГИЯ И КЛИМАТОЛОГИЯ"
форума за Прогнози за времето през 2017
Прогноза за Времето във Facebook


Няма коментари:

Публикуване на коментар